Фото: Македонскиот по*но актер Карло Бос си го истетовира грбот

Loading...

Македонскиот порно актер Гоце Гиновски, познат како Карло Бос, си го истетовира уметничкото име на грбот.Македонскиот порно актер Гоце Гиновски, познат како Карло Бос, си го истетовира уметничкото име на грбот. Тетоважата е дело на тату мајсторот Ивица Гигов – Гиле и на неа се работело два дена.
Карло Бос си го истетовира своето уметничко име на грбот.
Тој вели дека многу го болело, но вредело. Покрај големите букви од името, на грбот си ја носи и датата на раѓање.

Порно актерот е пресреќен што кончно си ја исполнил оваа желба.Македонскиот порно актер Гоце Гиновски, познат како Карло Бос, си го истетовира уметничкото име на грбот. Тетоважата е дело на тату мајсторот Ивица

loading...
Loading...