ФОТО: Малечката Сара од „Дајте музика“, денеска е вистинска убавица. Погледнете како изгледа!

Loading...

Веројатно се сеќавате на русокосото и разиграно девојче Сара, која во серијата „Дајте музика“ ја пееше детската песничка „Зелката има кошули триста“.Денес Сара има 25 години и е дипломиран дефектолог-логопед. Ангажирана е со дечиња со посебни потреби на кои им помага во секојдневните активности.
„Сара се откажа од телевизијата. Едноставно заврши таа детска љубов кон екраните. Во тоа време уживаше во она што го работеше, но како минуваа годините таа се посветуваше на нови работи кои ја исполнуваа. Почна да тренира пливање, имаше добри резултати. Сега е посветена на професијата“, изјави нејзиот татко Стево Чепишевски.

Тој за Курир додаде дека Сара сама ја избрала саканата професија со која што сака да се занимава во животот.
Малечката принцеза израсна во вистинска убавица!
Денес Сара има 25 години и е дипломиран дефектолог-логопед. Ангажирана е со дечиња со посебни потреби на кои им помага во секојдневните активности.

loading...
Loading...