Фото: Маленко и „фрлил око“ и на Зона Замфирова

Loading...

По концертот на Жељко Јоксимовиќ пред водици во Охрид, како добри домаќини, локалните власти го угостиле српскиот музичар во хотелот „Ројал“.По концертот на Жељко Јоксимовиќ пред водици во Охрид, како добри домаќини, локалните власти го угостиле српскиот музичар во хотелот „Ројал“.
Охриѓани сакале да го запознаат Јоксимовиќ со поранешниот најдобар македонски пливач Александар Маленко. Но, според локалниот медиум „Охрид1“, тој одговорил дека многу добро знае кој е и што е Маленко и нагласил дека се сеќава на пливачкиот ас уште од Олиписките игри во Атина, каде Јоксимовиќ настапувал на српска забава која се одржувала во еден атински локал.

Како што раскажува Јоксимовиќ, Александар Маленко сите го запомнале по тоа што цели три часа танцувал со актерката Катарина Радивојевиќ, поточно српската актерка која го глумеше легендарниот лик на Зона Замфирова во истоимниот српски филм.Фото: Охрид 1По концертот на Жељко Јоксимовиќ пред водици во Охрид, како добри домаќини, локалните власти го угостиле српскиот музичар во хотелот „Ројал&l

loading...
Loading...