Фото: Малер… му „избегаа“ 1 милион фунти поради Барса…

Сајмон Торес Пике ја искористил промоцијата на обложувалницата „Корал“, типувал на точни резултати, бил на прагот да освои неверојатна сума од 1 милион фунти, но, сето тоа пропаднало во вода, направил „утка“ на Барса…
Фото/Извор: 24fudbal.com.mkСајмон Торес Пике ја искористил промоцијата на обложувалницата „Корал“, типувал на точни резултати, бил на

Пронајдете не на следниве мрежи: