Фото: Манекенката Јована се соблекува за 2.000 евра

Loading...

Oткако го напушти својот сопруг, српската манекенка Јована Николиќ се наоѓа во тешка финансиска ситуација која планира да ја реши со нови работни а

loading...
Loading...