Фото: Мараканата ПОЛНА СО ФАЦИ – Бекам, Путин, Меркел, Матеус…

Покрај сегашните и поранешните фудбалери, на мечот  Аргентина-Германија присустуваа спортисти и од другите спортои, политичари, музичари…

Пронајдете не на следниве мрежи: