ФОТО: МАРИЈА, КАЈ ТИ БЕА ОЧИТЕ? – Погледнете како изгледа сопругот на Мариа член на жирито на Бугарскиот Идол

Loading...

Еве како изгледа Христијан Гуштеров сопругот на Мариа Панајотова членот на жирито на  бугарскиот идол 

loading...
Loading...