ФОТО: Марија Шарапова сескапилната страна на Вимболдон

Педиодот што следи ќе имаме можност да ја гледаме една од најдобрите и најубавите тенисерки на сите времиња. Марија Ша

Пронајдете не на следниве мрежи: