Фото: Марјана Станојковска ги „полуде“ Хрватите

Атрактивната македонска водителка Марјана Станојковска се најде во изборот на популарната хрватска интернет страница „Gentleman Choise“ и судејќи по посетите на нејзиниот профил, таа уште од старт ги освои симпатиите на хрватската публика.Атрактивната македонска водителка Марјана Станојковска се најде во изборот на популарната хрватска интернет страница „Gentleman Choise“ и судејќи по посетите на нејзиниот профил, таа уште од старт ги освои симпатиите на хрватската публика.
Нејзиниот профил е креиран вчера и за помалку од еден ден, таа има околу 10.000 посети.
Мора да признаеме дека тој факт не не изненадува со оглед на тоа дека се работи за нашата Марјана.
Уживајте во фотосесијата на ТЗМ.МКАтрактивната македонска водителка Марјана Станојковска се најде во изборот на популарната хрватска интернет страница &

Пронајдете не на следниве мрежи: