Фото: Марјана Станојковска – „Нека се помачи ако сака да ме љуби“

„Јас сум романтична душа, а вистински алфа-пајак нека се помачи ако сака да ме љуби“ – вели сексапилната лото водителка Марјана Станојковска за магазинот „Свет“.„Јас сум романтична душа, а вистински алфа-пајак нека се помачи ако сака да ме љуби“ – вели сексапилната лото водителка Марјана Станојковска за магазинот „Свет“.
Прекрасната Маријана Станојковска во летна „пајакова мрежа“.
Таа на својот Фејсбук профил објави нови фотографии,со што повторно ги изненади своите обожаватели кревајќи ја и онака високата температура!ете ја галерија
Погледнете ја галеријата на неодоливата Марјана, на ТЗМ.МК„Јас сум романтична душа, а вистински алфа-пајак нека се помачи ако сака да ме љуби“ – вели сексапилната лото водителка Марјана С

Пронајдете не на следниве мрежи: