ФОТО: Марк Брешано му покажа на Меси што е човек со големо срце

Како што секогаш бива, со репрезентациите на двете земји излегоа и деца, а едното од нив одеше на штаки. Дополнителен проблем претставуваше и фактот дека му се одврзала врвката.Се сеќавате како Меси игнорираше едно детенце пред почетокот на натпреварот помеѓу Аргентина и Босна?
Потполно спротивен пример беше виден пред самиот почеток на натпреварот Австралија – Чиле.
На 34-годишниот Марк Брешано не му беше под честа да се наведне и да му ја заврзе врвката на детенцето.Се сеќавате како Меси

Пронајдете не на следниве мрежи: