Фото: Матурантите во Јапонија можат да носат што сакаат на нивната матура

Loading...

Матура или маскембал?
Матурантите во Јапонија наместо да изгледаат елегантно и отмено на нивното дипломирање, тие одбираат најразлични кост

loading...
Loading...