Фото: Мелита провоцира од бањата

Loading...

Мелита ве поздравува од бањата…Водителката Мелита Ракичевиќ ги поздрави своите фанови со фотографија од бањата. 
На фотографијата Мелита ужива во џакузи, топла купка и црвено вино…
Покрај фотографијатата таа на напиша:
„Home relax“
Па и не е тешко да се забележи дека ужива.Погледнете ја фотографијата во продолжение…

Водителката Мелита Ракичевиќ ги поздрави своите фанови со фотографија од бањата. 
На фотографијата Мелита ужива во џакузи, топла купка

loading...
Loading...