Фото: Мелита ултра жешка и на снегот!

Loading...

Мелита реши да го посети Банско!Таа во Бугарија секако не заборави да се фотографира за на социјалните мрежи…
Притоа, во друштво на својата ќеркичка Барбара ужива во убавините на Банско.
На фотографиите се потврдува дека Мелита секогаш се грижи за својот изглед. На следниот ЛИНК погледнете ја во новогодишнио издание
 

На следниот ЛИНК погледнете ја галеријата како таа ужива со семејството во Банско.Таа во Бугарија секако не заборави да се фотографира за на социјалните мрежи…
Притоа, во друштво на својата ќеркичка Барбара ужива во уба

loading...
Loading...