Фото: Метална шипка и се забила во главата и раката!

Кинеската која бришела прозорци на една повеќекатница, изгубила рамнотежа и паднала директно на ограда метални шипки. Сепак, жената преживеала иако шипката и ја пробила главата. Страшната несреќа се случила во Кина, кога една чистачка на прозорци паднала од зградата каде работела.
Таа паднала на метална ограда која и ја пробила главата и се забила во раката.
Сепак, жената имала неверојатна среќа. Пожарникарите кои дошле на местото на несреќата ги исекле шипките на оградата и успеале да ја ослободат жената.
По несреќата, Кинеската била префрлена во болница и нејзината состојба полека се подобрува. Страшната несреќа се случила во Кина, кога една чистачка на прозорци паднала од зградата каде работела.
Таа паднала на метална ограда која

Пронајдете не на следниве мрежи: