Фото: Ми го абортираа братот, сега имам пари за компјутер

Loading...

Зарем постојат толку сурови луѓе кои можат да напишат вакво нешто?За жал, најверојатно постојат…
Оваа личност објавила на социјалната мрежа Фејсбук дека откако му го аботирале братчето, ќе има доволно пари за подобар компјутер. 
Ова е доказ дека луѓето се обземени со материјалните нешта многу повеќе отколку со било што друго… За жал, најверојатно постојат…
Оваа личност објавила на социјалната мрежа Фејсбук дека откако му го аботирале братчето, ќе има доволно па

loading...
Loading...