Фото: Миа Колучи го прошета трудничкото стомаче

Loading...

Познатата и атрактивна „млада бунтовничка” Луисана Лопилато, веќе е во последната недела од својата бременост.Познатата и атрактивна „млада бунтовничка” Луисана Лопилато, попозната како Миа Колучи, а сопруга на младиот пејач Мајкл Бубле, веќе е во последната недела од својата бременост, што значи дека таа и нејзиниот сопруг наскоро ќе станат родители на, како што вели и самата таа, “Мини Бубле”
Неодоливата Миа, држејќи го за рака својот сопруг блеснала во син фустан со интересен дизајн и уште еднаш потсети зошто Бубле е толку голем среќник.
Повеќе на ТЗМ.МКПознатата и атрактивна „млада бунтовничка” Луисана Лопилато, попозната како Миа Колучи, а сопруга на младиот пеј

loading...
Loading...