Фото: Микроуметност на храна

Лушпа од кромид, семка од бадем, коцка чоколада… Што и д аму дадете на турскиот уметник Хасан Кале, тој ќе го претвори во уметност.
Хасан

Пронајдете не на следниве мрежи: