Фото: МИЛЕНИКОТ НА ДЕДО: Вака денес изгледа малиот Миша од „Жикина династија“

Loading...

Михајло Јевтиќ има 40 години и се занимава со изработка на веб апликации.Еден од најомилените ликови од „Жикина династија“ ви е сигурно малиот Миша, кој прв пат во популарниот серијал се појави со „Каков дедо таков внук“, а го играше Михаило Јевтиќ.
Да не дојде до забуна, на гледачите во истата улога најпознат им е Никола Којо, но пред него овој лик го играа Јевтиќ, а потоа и Борис Миливојевиќ.

Михајло Јевтиќ е роден во 1975 година а освен со глума, се занимава и со музика и изработка на веб апликации и интернет сајтови.
Како денес изгледа малиот Миша, погледнете на следната страна:

 
Еден од најомилените ликови од „Жикина династија“ ви е сигурно малиот Миша, кој прв пат во популарниот серијал се појави со „Како

loading...
Loading...