Фото: Министре, каде ви е раката?

Loading...

Необичен потег на грчкиот министер за поморство. Грчкиот министер за поморство, Милитиадис Варвициотис, одморајќи во Порос, малку се опушти, па под масата ја стави раката на задникот на оваа згодна русокоса.Грчкиот министер за поморство, Милитиадис Варвициотис, одморајќи во Порос, малку се опушти, па под масата ја стави раката на задникот на оваа

loading...
Loading...