Фото: Минувач мислел дека ова е само куп ѓубре- се изненадил кога дознал за што се работи…

Loading...

Група на луѓе во Канада го пронашле во ужасно издание. Минувач дури мислел дека е и куп ѓубре!
Бил толку валкан и неговото крзно било валка

loading...
Loading...