Фото: Миркуловски: Ништо не е готово, во Колдинг патуваме со ладни глави!

„Ништо не е готово, во Κолдинг патуваме со ладни глави. Што да се κаже за оваа публиκа..заκон сте!“Миркуловски задоволен од публиката…
 

Post by Филип Миркуловски.
Миркуловски задоволен од публиката…
 
//

Пронајдете не на следниве мрежи: