Фото: Мислам дека сум бремена…

Колку среќна вест… Девојката се реши тоа да го сподели со своето момче…
Но, за жал тој изгледа воопшто не се израдува за новостите. Погледнете што и одговори на пораката.
Не е прв случај во кој момчето вака се однесува откако ќе дознае дека неговата девојка е трудна. На следниот ЛИНК може да видите како реагираше едно момче кога доби порака „маче трудна сум“.
Па девојки ние ве советуваме ваквите „убави“ вести да не ги соопштувате по пораки…Едноставно направете го тоа на некој романтчен состанок.
Колку среќна вест… Девојката се реши тоа да го сподели со своето момче…
Но, з

Пронајдете не на следниве мрежи: