Фото: Мистериозно суштество исплива на шпанскиот брег

Какво ли е ова мистериозно чудовиште што исплива на брегот на Шпанија?Мистериозното суштество кое е пронајдено на брег во Шпанија наликува на змија, долго е околу 8 метри и се претпоставува дека е изумрен животински вид. 
Оваа фотографијата ги преплави медиумите иго импресионирала светот. Мистериозното суштество кое е пронајдено на брег во Шпанија наликува на змија, долго е околу 8 метри и се претпоставува дека е изумрен животински в

Пронајдете не на следниве мрежи: