Фото: Млад пар кој ќе го разнежни и најтврдото срце

Момчето ги држи очите затворени за да не ја види невестата во венчаница додека заедно се молат.
Фотографијата од венчавката на Бри и Џош Куртис, стана хит на сите социјални мрежи во светот. Оваа фотографија разнежни многу срца. Имено, на фотографијата момчето ги држи очите затворени за да не ја види својата идна жена во венчаница. Притоа, таа на фотографијата е во една просторија а тој во друга и заедно се молат. На тоа место ги размениле и заветите пред да заминат пред олтарот.
Фотографот изјавил дека се траело неколку секунди но било доволно тоа да се фотографира и остане вечно запаметено.
Погледнете ја фотографијата.
Момчето ги држи очите затворени за да не ја види невестата во венчаница додека заедно се молат.

Пронајдете не на следниве мрежи: