Фото: Многу познати македонски пејачи на аудициите за „Икс фактор“

Loading...

До сега 40 македонски кандидати одат во втората фаза на „Икс фактор“.  Тие се избрани помеѓу 8.000 пријавени кандидати од цел

loading...
Loading...