ФОТО: Многумина не можат да видат повеќе од 2… Ќе успеете ли да ги најдете сите волци на цртежот?

Loading...

Решете ја загатката и проверете ги своите способности на забележување. Погледнете внимателно и обидете се да пронајдете што е можно повеќе волци на цртежот.Авторот на цртежот не дал точен одговор, туку оставил секој да си пронајде онолчку волци, колку што може да најде. Судејќи по коментарите на форумите многумина пронашле 9 волци, но има и такви кои не можеле да пронајдат повеќе од 2. Некои пронашле 4, а има и онакви кои пронашле дури 13 волци . Се е до креативноста и фантазијата.
Ние ќе ви помогнеме и ќе ви откриеме уште еден волк на цртежот, а на вас оставаме да ги пронајдете оние 12 доколку ги има.
Погледнете на следната страна:

Авторот на цртежот не дал точен одговор, туку оставил секој да си пронајде онолчку волци, колку што може да најде. Судејќи по коментарите на форуми

loading...
Loading...