Фото: Модерни минималистички поткровја уредени во црно-бел стил

Овие простории се дизајнирани од страна на рускиот дизајнер Сергеј Баскаков.
Тие претставуваат прекрасно уреден простор исчистен од боја во

Пронајдете не на следниве мрежи: