Фото: Момчињата кај „Рампа“ возеле со над 200 км на час?!

Loading...

Петте момчиња што утрово трагично загинаа кај Рампа во Скопје, возеле со над 200 км на час.На местото на несреќата насекаде имало крв, а очевидци на местото велат дека глетката била ужасна. Двајца од загинатите најверојатно се браќа. Дополнителни информации се очекуваат во текот на денот.
Извор: mkd.mkНа местото на несреќата насекаде имало крв, а очевидци на местото велат дека глетката била ужасна. Двајца од загинатите најверојатно се браќа

loading...
Loading...