ФОТО: Моменти од детството кои секогаш ве натерале да плачете

Внимание! Би можеле да ве натераат повторно да заплачете.1. „Бори се против тагата Артакс!“

2. „Тато?“

3. „Кити мора да си оди.“

4. „Секогаш ќе бидам со тебе, иако нема да можеш да ме видиш.“

5. „Пикачу?“

6. „Секогаш ќе бидам тука.“

7. „Мајко, каде си?“

8. „Збогувањето се чини како вечност.“

9. „Направи го тоа за неа.“

10. „Оооох.“

11. „Збогум Батерфри.“

12. „Таму имаше пеперутка!“

13. „Не плачи мило мое.“

14. „Моментот кога суровиот ловец се крие зад грмушка и пука на нив.“

15. „Јас не сум цвет!“

16. „Збогум не е засекогаш.“

17. „Погледнете го неговото лице! Одвратно е!“

18. „Ги научи потребните работи.“

19. „Супермен.“

Но, најлошо е кога ќе се случеше ОВА: 

 1. „Бори се против тагата Артакс!“

Пронајдете не на следниве мрежи: