Фото: Мотивацијата е страшна работа – од анорексичен станал бодибилдер!

Loading...

Ова дваесет и три годишно момче покажа дека кога се сака се се може, а мотивацијата е една страшна работа која чуда прави. Тој од анорексичен дечко станал вистински заводлив бодибилдер. Дваесет и три годишниот Џек Марш редовно ги прескокнувал оброците, не јадел ништо и бил исмеван поради анорексијата и пред се изгледот што таа му го давала. 
Тој страдал од анорексија и вели дека уште како мал се плашел од храната и не сакал ништо да јаде.
Но со текот на времето се заинтересирал за вежбање и почнал да го оформува телото. Сфатил дека нема сила за тоа доколку не јаде, па се изборил со стравовите и почнал здраво и редовно да се храни.
Џек почнал редовно да вежба и денес има тело кое слободно може да се нарече совршено.
Ова младо момче е пример дека секоја упорност во животот се исплати!
Дваесет и три годишниот Џек Марш редовно ги прескокнувал оброците, не јадел ништо и бил исмеван поради анорексијата и пред се изгледот што таа му г

loading...
Loading...