ФОТО: Моторџиите пристигнаа – застануваат на чело на денешниот марш

Веќе 33 дена граѓаните низ целата држава излегуваат на улиците во знак на поддршка за граѓанскта иницијатива „За заедничка Македонија“.Денешниот марш ќе го предводат моторџиите, кои решија да се приклучат во одбрана на унитарноста на Република Македонија.Денешниот марш ќе го предводат моторџиите, кои решија да се приклучат во одбрана на унитарноста на Република Македонија.

Пронајдете не на следниве мрежи: