Фото: Можеби сте избегале од селото, но селото од вас – не!

Loading...

Не е секој за да живее во зграда.Алал да им е на комшиите! Секој би го направил истото кога би имал ваков сосед!Алал да им е на комшиите! Секој би го направил истото кога би имал ваков сосед!

loading...
Loading...