Фото: Можете ли да погодите која од нив не е мажена?

Loading...

Одговорот е очигледен!Имате еден обид!
Од далеку се познава таа која се двои!
 
На следниот ЛИНК  можете да погледнете девојките на кои толку им се големи што не им ги собира ни на слика!Имате еден обид!
Од далеку се познава таа која се двои!
 
На следниот

loading...
Loading...