Фото: Му падна цената на Тито!

Loading...

Издаден е оглас со гоблен од ликот на Тито со намалена цена од 1200 на 1000 евра…Како и да е цената е висока, но вреди за Тито :)Како и да е цената е висока, но вреди за Тито 🙂

loading...
Loading...