Фото на денот: гејмерите ќе разберат

Сон на секој играч, гејмер е да биде најдобар во играњето.
Сите започнуваме на сопствениот писи да играме и си мислиме дека сме најдобри.
Ама кога ќе се ставиме онлајн се случува најчесто шок. Фотографијата покажува каков шок всушност преживуваме…
Играте ли вие онлајн?  И која игра? Јас например сум посветен на старкрафт двојката…
Сон на секој играч, гејмер е да биде најдобар во играњето.
Сите започнуваме на сопствениот писи да играме и си мислиме дек

Пронајдете не на следниве мрежи: