ФОТО НА ДЕНОТ: Некој ќе продава од тезга а некој од своето Ауди

Loading...

Очигледно дека и не му е потребна тезга. А и зашто би му била кога едноставно може да ги продава дињите и од своето Ауди. Вистинска „фенси“ продажба а?
Некој од ќе продава од каимонче некој  од тезга а некој од ауди…Вистинска „фенси“ продажба а?
Некој од ќе продава од каимонче некој  од тезга а некој од ауди…

loading...
Loading...