Фото на денот: Редок модел на Застава 101 на улиците во Скопје

Loading...

Пред неполн час на улиците во Козле беше забележан еден од најретките модели на Застава 101.Еден од најретките модели на Застава низ улиците на Скопје и тоа со дополнителна опрема. Очигледно дополнителната опрема е за подобрување на возењето во рикверц.
Ние се запрашавме само едно: Колку чини моделов во металик варијанта?
Повеќе на следната страна

Еден од најретките модели на Застава низ улиците на Скопје и тоа со дополнителна опрема. Очигледно дополнителната опрема е за подобрување на возење

loading...
Loading...