Фото: На Елена и недостига летото!

Loading...

Популарната пејачка „тагува“ по летниот период.Романката Елена Јонеску, поранешна претставничка на Романија на Евровизија, на својот официјален „Facebook“ фан пејџ објави провокативна фотографија на која напиша: „Ми недостига летото…“.
Инаку Елена Јонеску е пејачка од поп-бендот „Мандинга“, со кој беше претставник на Романија на „Евровизија“ во 2012-тата година.

 

Фото: Elena Ionescu([email protected]) (Facebook)Романката Елена Јонеску, поранешна претставничка на Романија на Евровизија, на својот официјален „Facebook“ фан пејџ објави провокативн

loading...
Loading...