Фото: На фотографија на Фејсбук се појави дух!

Loading...

Фотографија која беше објавена на социјалната мрежа Фејсбук откри неверојатно откритие. Њу Хемпшир е човекот кој всушност ја откри оваа неверојатна „појава“ на фотографијата која беше објавена на еден од профилите на Фејсбук. 
На фотографијата се гледа дух кој е од левата страна на девојката. Хемпшир по остражувањата потврди дека вушност овој дух е вистински. 
Пред околу две недели, додека ги разгледувал фотографиите на Фејсбук профилот на една пријателка, тој заприметил нешто морничаво во позадината. Она што тој го заприметил е всушност дух на млада девојка во позадината, а нејзиниот лик се оцртува на прозорецот. 
„Мојот пријател со месеци повторуваше дека неговата куќа е опседната со духови, а откако ја видовме оваа фотографија ставиме дека сето тоа е вистина“, изјави еден од пријателите на девојката која е фотографирана. 

 
Оние кои се скептици на оваа тема, велат дека ова е некој трик, односно некој зрак кој го лаже човечкото око и се причинува како да има дух во позадината. 
Сепак, откако оваа фотографија беше дадена на фото аналитичар кој зад себе има 15 годишно искуство, се покажа дека фотографијата не е лажна односно се она што се гледа на неа е вистинско и не е употребен никаков фотошоп. 
Тоа кажува дека всушност и духот кој ги шокираше сите е вистински. 
Оние кои живеат во куќата веруваат дека ова е дух и прашање на време е кога тој ќе се појави односно ќе искомуницира со нив. 
Што мислите вие, дали ова е дух или сепак некој трик на самото човечко око?
Њу Хемпшир е човекот кој всушност ја откри оваа неверојатна „појава“ на фотографијата која беше објавена на еден од профилите на Фејсбу

loading...
Loading...