Фото: На Интернет се појави фотографија на пушката од атентатот на Ѓинѓиќ

Никола Савиќ, службеник во српското Министерство за правда, на својот Фејсбук профил ја објави сликата од пушката со која е убиен поранешниот српски премиер Зоран Ѓинѓиќ. 
Оваа слика, тој прво ја поставил на својот профил на Твитер, точно на денот кога се навршуваат 10 години од смртта на поранешниот српски премиер. 
Савиќ покрај пушката поставил и фотографија од Зоран Ѓинѓиќ, со цитат од овој поранешен премиер кој гласи: „Југославија мора да се бомбардира. Само продолжете да бомбардирате тие ќе попуштат“. 
Извор. republika.mkНикола Савиќ, службеник во српското Министерство за правда, на својот Фејсбук профил ја објави сликата од пушката со к

Пронајдете не на следниве мрежи: