Фото: На многумина од вас, таа прва ви кажува „добро утро“!

Loading...

На многумина, таа прва им кажува добро утро и насмеана ги поздравува на малите екрани.На многумина, таа прва им кажува добро утро и насмеана ги поздравува на малите екрани.
Милена Антовска, водителката на утринската емисија на Канал 5, „Здраво Македонијо“ не остана имуна на трендот на објавување фотографии во бикини на социјалните мрежи.
Повеќе на ТЗМ.МКНа многумина, таа прва им кажува добро утро и насмеана ги поздравува на малите екрани.

loading...
Loading...