Фото: На овој паркинг Бог ви го чува автомобилот!

Kај Бог поскапо се наплатува паркинг од каде и да е низ Македонија.Верувале или не, кај Бог поскапо се наплатува паркинг од каде и да е низ Македонија. Оваа фотографија стана вистински хит на Фејсбук, иако сеуште нема информација каде е направена фотографијата, според пишувањата се работи за поставен импровизиран знак за паркинг место.
На знакот е потенцирано дека паркингот е црковен, а цената ни помалку ни повеќе е 100 денари – изгледа Бог ти го чува автомобилот на овој паркинг! Се е можно!
 Фото: МКnewsВерувале или не, кај Бог поскапо се наплатува паркинг од каде и да е низ Македонија. Оваа фотографија стана вистински

Пронајдете не на следниве мрежи: