ФОТО: На шарените револуционери им беше посакан пријатен престој во Халкидики

Loading...

„Шарената револуција“ ќе одмора за викендов.Транспаренти  со порака „Пријатен престој во Грција, Шарена револуција“ беа поставени денес низ автопатот кој води до граничниот премин кон нашиот јужен сосед.
„Револуционерите“ кои поддржани од СДСМ прават хаос низ Скопје, кршат, уништуваат, напаѓаат полицајци и граѓани, за викендов ќе одморат на грчките плажи.
Транспаренти  со порака „Пријатен престој во Грција, Шарена револуција“ беа поставени денес низ автопатот кој води до граничниот п

loading...