Фото: На семафорите во Прилеп почнаа да висат мајмуни!

Прилепчани направија шега на своја сметка, па на семафорите во Прилеп можеше да се забележат мајмуни кои најверојатно претерале со пиењето пиво на „Пивофест“. 
Фото.Maxim
Прилепчани направија шега на своја сметка, па на семафорите во Прилеп можеше да се забележат мајмуни кои најверојатно

Пронајдете не на следниве мрежи: