Фото: На скопските пазари може да се најде и ова „необично“овошје

Loading...

Што се не ќе видиме на тезгите на скопските пазарчиња.  Ова на сликата за некои е овошје, а за некои пак зеленчук, за некои крставици, додека пак за некои други се огромни зелени банани за само 12 денари.
Доколку на скопските пазари се продаваат зелени банини, дали би можеле да најдеме и жолти крставици?
Што се не ќе видиме на тезгите на скопските пазарчиња.  Ова на сликата за некои е овошје, а за некои пак зеленчук

loading...
Loading...