Фото: Награда за Фифи на „Парадата на гордоста“ во Белград

Loading...

Најпознатиот македонски транвестит Филип Јаневски – Фифи, доби посебно признание на денешната Парада на гордоста во Белград.На пејачот, кој за време на „Икс-фактор“ отворено зборуваше за проблемите со кои се соочува како девојка заробена во телото на маж, доделена му е статуетка „Бамби под виножитото“.
Фифи се заблагодари за статуетката, велејќи дека чувствува посебна гордост.
Извор: Република.На пејачот, кој за време на „Икс-фактор“ отворено зборуваше за проблемите со кои се соочува како девојка заробена во телото на маж, дод

loading...
Loading...