Фото: Наизглед обична „буба“ но погледнете подобро!

Момчило од секогаш сакал да има „буба“ но неговата желба се остврарила кога имал 71 година, Но ова не е обична кола, таа е целосно

Пронајдете не на следниве мрежи: