Фото: Најбрзиот сервис за симнување песни од Јутуб

Loading...

Единствена маана му што не дозволува да симнете песна поголема од 20 минути, а за сите останати е потребно само 2-3 секунди. Го ставате линкот и кликате конверт видео како на сликата подолу, после само една секунда ќе добиете даунлод линк и веќе во следната секунда песната се симнува. Повелете линкот: youtube-mp3.orgВтор чекор:

Извор: think.mkВтор чекор:

loading...
Loading...