Фото: Најдобри матуранти според нашите читатели- втор дел

Веќе ја пофаливме креативноста на нашите матуранти. Но, ги цениме и вашите предлози, па затоа денес повторно ги издвојуваме матурантите кои се ваши фаворити. Неодамна ви претставивме само дел од матурантите кои вие ги избравте. Денес може да го погледнете вториот дел.
Матурантите кои според вас се најдобри, односно нашата вест со фотографиите од најдобрите матуранти според нашите читатели може да ги погледнете на следниот ЛИНК.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на познатите „Рамбо“ матуранти.

Веќе ја пофаливме креативноста на нашите матуранти. Но, ги цениме и вашите предлози, па затоа денес повторно ги издвој

Пронајдете не на следниве мрежи: